Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trump: Kennedy ile bir çok değeri paylaşıyoruz

Washington, 24 Ağustos (Hibya) – Donald Trump, başkanlık seçimi kampanyasında Cumhuriyetçileri destekleyeceğini açıklayan Robert F. Kennedy Jr.’ı kutladı.

Washington, 24 Ağustos (Hibya)

Donald Trump, Arizona'da düzenlenen bir mitingde yeni destekçisi Robert F. Kennedy Jr.'ı takdim etti.

Donald Trump, “Bu gece, hepimizin paylaştığı ve uzun zamandır paylaştığımız pek çok değerin inanılmaz bir savunucusu olan bir adamı ağırlamaktan çok mutluyum” dedi.

Bobby olarak da anılan Robert F. Kennedy Jr, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki başkanlık seçimleri için bağımsız adaylığını askıya aldı ve bunun yerine Donald Trump'ı desteklediğini açıkladı.

Donald Trump ''Bobby olağanüstü bir başkanlık kampanyası yürüttü – bunu biliyorum çünkü birkaç kez benim de peşime düştü ve bu kesinlikle hoşuma gitmedi.'' dedi.

Robert F. Kennedy eski bir Demokrat, ancak partiden ayrılarak bağımsız aday oldu ve Donald Trump'a göre bu Demokratların kaybı. Trump ''Ve inanıyorum ki Demokratların ön seçimlerine katılmasına izin verilseydi Joe Biden'ı kolayca yenerdi ama onu içeri almadılar.'' iddiasında bulundu.

Robert F. Kennedy Jr'ın damarlarında önemli bir demokrat kanı dolaşıyor. Kendisi eski Başkan John F. Kennedy'nin yeğeni ve eski Başsavcı Robert F. Kennedy'nin oğludur.

Her ne kadar Trump ''Şu anda sağ olsalardı Bobby ile çok ama çok gurur duyduklarını biliyorum.'' dese de efsanevi siyasi ailenin yaşayan bazı üyeleri o kadar da gururlu değil.

Robert F. Kennedy Jr'ın kardeşleri Instagram üzerinden yaptıkları açıklamada Donald Trump'a verdiği desteği ihanet olarak nitelendirdi.

 

Hibya Haber Ajansı