Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZUBİZU yeni markası Biletix’te üyelerine ayrıcalıklar sunuyor

Türkiye’nin önde gelen etkinlik biletleme platformu Biletix, ZUBİZU’nun ayrıcalıklar dünyasına katıldı. ZUBİZU’lular, FoodieFest 2’ye katılmak için Biletix’ten alacakları biletlere özel %20 hediye ayrıcalığından yararlanıyor.

Türkiye'nin önde gelen etkinlik

Türkiye'nin önde gelen etkinlik biletleme platformu Biletix, ZUBİZU’nun ayrıcalıklar dünyasına katıldı. ZUBİZU’lular, FoodieFest 2’ye katılmak için Biletix’ten alacakları biletlere özel yüzde 20 hediye ayrıcalığından yararlanıyor.

ZUBİZU’nun üyelerine ayrıcalıklar sağladığı markalar arasına, canlı etkinliklerin vazgeçilmez adresi Biletix de katıldı. ZUBİZU üyeleri 29 Eylül'de gerçekleşecek FoodieFest 2 için Biletix'ten alacakları biletlerde %20 hediye ayrıcalığından yararlanabiliyor. Sokak lezzetlerinin ve sevilen sanatçıların Lifepark’ta bir araya geleceği FoodieFest 2’de katılımcılar festival gibi bir gün geçirecek.

Türkiye’nin önde gelen biletleme platformlarından Biletix, sanat, müzik ve gastronomi gibi farklı alanlardaki etkinlikler için bilet erişimini kolaylaştırıyor, güvenilir ve hızlı bir biletleme imkanı sağlıyor. ZUBİZU’lular, Biletix iş birliğiyle FoodieFest 2’de en güzel sokak lezzetlerini konserler eşliğinde deneyimleyebilecek.

5 milyonu aşan üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan ZUBİZU’nun markaları arasına Biletix’in de katılmasıyla, ZUBİZU’luların ayrıcalıklı dünyası daha da genişledi. Kampanya ile ilgili merak edilen tüm detaylar ZUBİZU’da.

Hibya Haber Ajansı